Teden restavracij poteka tudi v restavraciji Amon in sicer od 11. - 20. oktober 2024
V okviru tedna restavracij ponujamo dve menuja:
Za mesojedce
Račja pašteta…tradicionalna, takšna in nikoli drugačna, tokrat v družbi hrustavčka z listom trte jurke, drnule iz balzamične marinade na metini vinoladi in orehovim maslom
Golobajeva župca po receptu naše stare mame
Dimljena piščančja tagliata s slanino mangalice, kostanjevi svaljki s pečeno smetano in koromačem, repica z jabolčnim kisom in bučnim oljem
Projina strjenka, vinski trijed z rozinami, medeni hrustavčki
Vegetarijanski menu
Paštetka iz pirinega sejtana, na hrustavčku z listom trte jurke, drnula iz balzamične marinade na metini vinoladi, orehovo maslo.
Golobajeva župca po receptu naše stare mame
Tris tagliatelle z dimljenim tofujem, pečeno smetano in koromačem, vegi medaljon, repica z jabolčnim kisom in bučnim oljem
Projina strjenka, vinski trijed z rozinami, medeni hrustavčki
Cena menuja je 26,00€
Rezervacije sprejemamo na 041 / 324 -174